Datca Turkey Holidays
Home   De Villa   Restauratie   Omgeving   Locatie   Video   Beschikbaarheid en prijzen   Nieuw project   Kelim    Gallery   Niewsbrief   Wie zijn wij    Blog   

Get the Flash Player to see this player.


Wie zijn wij

Wij zijn "De Turkse Ebru en de Nederlandse Jeroen". Samen hebben wij drie kinderen: Isa 5 jaar, Cem 1,5 jaar en Kaan 5 maanden.

Datca luxury villa 1

Door de achtergrond van Ebru gaan wij ieder jaar een paar keer naar Turkije om familie te bezoeken of onze vakantie door te brengen.

Vijf jaar gelden hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met het Turkse schiereiland Dat¨a. Op slag verliefd geworden op de prachtige natuur en de authenticiteit van het gebied. Wij wisten al snel zeker dat dit onze droomplek is.

Gelijk hierna zij wij op zoek gegaan naar een makelaar die ons op weg zou kunnen helpen met de aankoop van een huis of een stuk grond waar wij zelf op kunnen bouwen. Gaandeweg hebben wij bedacht dat het zo leuk zou zijn om ook anderen de mogelijkheid te geven om van dit prachtige eiland te genieten. Vandaar het idee de fabriek te restaureren tot vakantievilla.

Datca luxury villa 2

De makelaar heeft ons op een leuke manier rond geleid op het eiland door ons kennis te laten maken met de lokale bevolking en ons inzicht te geven in de geschiedenis van Dat¨a. Op Dat¨a staan namelijk nog veel oude huizen die gerestaureerd moeten worden. Een prachtige stijl die ons enorm aanspreekt.

Dit heeft gemaakt dat we naast de aankoop van een stuk grond (olijfgaard) ook echt op zoek zijn gegaan naar een project dat gerestaureerd moest worden. Uiteindelijk hebben we onze droomplek met de olijfoliefabriek gevonden...

Wij hopen dat onze gasten net zo genieten als wij van Datca en VillaOlovio!

Jeroen & Ebru
                               Sitemap    Mansion    Facebook    Weerbericht    Links    Klanten over Villaolivio    Foto's van bezoekers