Datca Turkey Holidays
Home   De Villa   Restauratie   Omgeving   Locatie   Video   Beschikbaarheid en prijzen   Nieuw project   Kelim    Gallery   Niewsbrief   Wie zijn wij    Blog   


De Villa

Villaolivio is ingedeeld in drie ruimtes. In het middenstuk bevindt zich de keuken en de woonkamer. De keuken is uitgerust met een grote koelkast, een oven, een gasfornuis en een afwasmachine. Ook is er uiteraard serviesgoed en kookgerei.

Villa Olivio living room 2011 5

Woonkamer

In het woongedeelte staat een sofa, een (schotel) televisie en een Internet radio met Ipod/Iphone docking. Er is gratis WIFI in het huis.

Villa Olivio slaapkamer 2011 6

De grote slaapkamer

De grote slaapkamer bestaat uit een tweepersoons bed, airconditioning, een grote kleding kast, een douche en een toilet. Boven de bedden hangen klamboes.

In de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden, een kleine douche, een toilet en airconditioning. In deze slaapkamer is een vliering waar ook twee eenpersoonsbedden staan.

Indien nodig staat er ook een kinderbedje (campingbedje) en een kinderstoel.

Villa Olivio Veranda 2011 8

Veranda

De villa heeft een grote veranda met een grote eettafel, stoelen en loungestoelen waar je heerlijk van het prachtige uitzicht geniet.

Villa Olivio tuin 2011 9

Tuin

Het zwembad ligt in de tuin. (8*4 meter) en is omheind met een houten hekwerk zodat kleine kinderen er niet zomaar bij kunnen.

Villa Olivio zwembad 2012

Zwembad VillaOlivio

Villa Olivio zwembad 2012 2

Zwembad VillaOlivio

Onze beheerder, Zafer, plant ook in het seizoen allerlei groenten zoals pepers, tomaten, aubergines. Deze zijn bedoeld voor onze gasten. Eet smakelijk!

In de tuin staat verder een schuur met de wasmachine en wat gereedschap.

Villa Olivio avond 2012

VillaOlivio by night

Villa Olivio avond 2012 2

VillaOlivio by night


                               Sitemap    Mansion    Facebook    Weerbericht    Links    Klanten over Villaolivio    Foto's van bezoekers