Datca Turkey Holidays
Home   De Villa   Restauratie   Omgeving   Locatie   Video   Beschikbaarheid en prijzen   Nieuw project   Kelim    Gallery   Niewsbrief   Wie zijn wij    Blog   Onroerend goed in Datça

Datça is op dit moment een regio in Turkije waar investeren zeer de moeite waard is. Niet alleen is de omgeving van een ongekende schoonheid, maar ook zijn de prijzen op dit moment nog zeer aantrekkelijk. Datça kent geen massatoerisme en dat zal er naar verwachting ook niet ontstaan. Het schiereiland bestaat voor 80% uit natuurgebied. Het is op Datça volop genieten van het klimaat, de natuur, de cultuur en de bijzonder aardige mensen.

Vul hier het formulier in en wij doen een passend aanbod per email van het onroerend goed waar je naar op zoek bent. Indien je concrete interesse hebt in een van onze aanbiedingen dan brengen wij jou in contact met de juiste personen, en eventueel kunnen wij begeleiden in het aankoop proces. De makelaarskosten in Turkije, bedragen ongeveer 3% van het aankoopbedrag. Wij hebben een overeenkomst gesloten met een makelaar; een deel van de 3% ontvangen wij als commissie. U betaalt zelf dus niks extra voor onze bemiddeling. Wij hebben zeer goede ervaringen met deze makelaar. Uiteraard willen wij deze ervaringen met u delen indien gewenst.

Een greep uit ons aanbod:

Vervallen olijfoliefabriek te koop
€ 48.000,-

Uitstekend investeringsobject, de vervallen fabriek kan opnieuw worden opgebouwd. Wij weten dit uit eigen ervaring, en kunnen u uiteraard begeleiden bij dit proces.

Kenmerken:
Totale oppervlakte grond 200 vierkante meter
Gebouw 70 vierkante meter
Oude olijfpers aanwezig
Schitterend uitzicht
Ligt aan kadastrale weg, stroom en water vormen geen probleem

Datca realestate 5

Datca realestate 6

Meer informatie? Vul hier het onroerend goed aanvraag formulier inOlijfgaard in de vrije natuur met mogelijkheid tot bebouwing.

7940 vierkante meter grond in Sindikoy (Datça).
Schitterend gelegen in de natuur op de weg tussen Datça en knidos bij een heel klein dorpje, Sindikoy
Voor dit stuk land is een vergunning aanwezig voor het bouwen van een huis van maximaal 250 vierkante meter. Land grenst aan een lokale weg met toegang tot elektriciteit en water
Op het land staan zeer oude olijf en amandelbomen en een aantal vijgenbomen. Vanaf het land, gelegen aan de voet van een heuvel, is er een schitterend uitzicht op zee en de vallei. Het strand ligt op vier kilometer. Het stadje Datça is 20 minuten rijden met de auto. Dit stuk grond leent zich uitstekend als een goede investering of voor mensen die er van dromen een eigen huis te gaan bouwen in de vrije natuur.
Op Datça is er geen massatoerisme, 80% is beschermd natuurgebied en de overheid geeft slechts beperkt bouwvergunningen uit.
De prijs voor dit stuk land, inclusief alle vergunningen bedraagt € 75.000,- Dit is inclusief alle makelaars en transactie kosten.

Datca realestate 1

Datca realestate 2

Datca realestate 3

Meer informatie? Vul hier het onroerend goed aanvraag formulier inOlijfoliefabriek in Avlana

Midden in het authentieke Turkse dorpje Avlana , op slechts 1 kilometer van de zee, ligt deze olijfoliefabriek. Het gebouw en de machines verkeren in een uitstekende staat. Een uniek object.

Tot dus ver zijn er vier olijfoliefabrieken bij ons bekend; Deze in Avlana, een in Yakakoy welke reeds is gerestaureerd (www.yakamengen.com), onze in Mezgit, en een in Mesudiye. De fabriek en de plek lenen er zich eventueel uitstekend voor om er een café of eetgelegenheid van te maken

Bij ons kunt u de actuele vraagprijs opvragen

Datca realestate 4

Meer informatie? Vul hier het onroerend goed aanvraag formulier in

                               Sitemap    Mansion    Facebook    Weerbericht    Links    Klanten over Villaolivio    Foto's van bezoekers