Datca Turkey Holidays
Home   De Villa   Restauratie   Omgeving   Locatie   Video   Beschikbaarheid en prijzen   Nieuw project   Kelim    Gallery   Niewsbrief   Wie zijn wij    Blog   

Boekingen

Bedankt voor uw boekingsaanvraag. We hopen dat u onze villa wilt boeken en we zijn er van overtuigd dat u een fantastische vakantie tegemoet gaat. Nadat we uw (niet terug te betalen) aanbetaling hebben ontvangen zullen wij de reservering bevestigen. Zie rechtsonder voor onze bankgegevens.

Vier weken voor vertrek vragen wij u de het resterende bedrag over te maken. Dan zullen we u ook de routebeschrijving, lokale contactpersoon, instructies voor de villa en tips over de omgeving sturen. Als u voor die tijd vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen.

We hebben geen stricte regels met betrekking tot de vertrek- en aankomsttijden in het huis, we zullen dit per bezoek bekijken. Om dit goed te kunnen regelen hebben we wat informatie van u nodig. Kunt u het onderstaande formulier invullen. Als u enkele vakken niet invult is dat geen probleem.

Aankomst

Aankomst tijd vliegveld

Welk vliegveld

Vertrek

Vertrek tijd vliegveld

Welk vliegveld

Naam*

E-mail*

Mobiele telefoon

Onze bank gegevens:
Bank: Rabobank
Naam: Villaolivio
Adres: Schotersingel 19, 2021GA Haarlem
Rekeningnummer 141488875
IBAN/SEPA Nummer: NL02RABO0141488875
BIC Nummer: RABONL2U

Het verblijf in Villaolivio is volledig voor uw eigen risico, we kunnen nergens verantwoordelijk gehouden worden.                               Sitemap    Mansion    Facebook    Weerbericht    Links    Klanten over Villaolivio    Foto's van bezoekers