Datca Turkey Holidays
Home   De Villa   Restauratie   Omgeving   Locatie   Video   Beschikbaarheid en prijzen   Nieuw project   Kelim    Gallery   Niewsbrief   Wie zijn wij    Blog   

Beschikbaarheid en prijzen

Stuur een email: info@villaolivio.com of gebruik het onderstaande formulier.

KLIK HIER VOOR BESCHIKBAARHEIDS KALENDER

Villaolivio is het hele jaar te boeken. Uiteraard zijn de maanden juni, juli en augustus het meest populair. Zelf vinden wij juist de maanden maart, april, mei, september, oktober en zelfs november een zeer prettige periode. In het vroege voorjaar is de natuur ontzettend mooi met allerlei bloesem in de bomen en in het late najaar is het juist zo leuk vanwege de olijven oogst en alle citrusvruchten die geplukt worden. Datca kent gemiddeld 300 dagen zon per jaar, en dat betekent zelfs in het vroege voorjaar en in het late najaar grote kans op zonnig weer!

De villa heeft maximaal 6 slaapplaatsen. Er zijn twee slaapkamers en een vliering met twee bedden. De twee slaapkamers hebben een aparte badkamer en toilet. Naast de twee slaap vertrekken is er een living met een ruime keuken, openhaard en zit gedeelte. De villa beschikt over een zeer grote veranda met een grote eettafel en diverse lounge stoelen.

Prijzen per week

(exclusief de eindschoonmaak)

Prijzen zijn inclusief:

  • High speed wireless internet
  • Satelliet televisie
  • Airconditioning
  • Gebruik van gas, water en licht
  • Privé zwembad
  • Gebruik van wasmachine

Januari - April

€ 600,- per week

Mei - Juni

€ 850,- per week

Juli - Augustus

€ 1200,- per week

September - Oktober

€ 850,- per week

November - December

€ 600,- per week

Linnengoed en badhanddoeken zijn aanwezig. Handdoeken voor het strand en zwembad graag zelf meenemen.

De villa wordt voor aankomst en na vertrek schoon gemaakt. Niet bij de prijs inbegrepen is de eindschoonmaak van € 50

Indien gewenst kunnen wij tegen een vergoeding van € 50,- er voor zorgen dat er een extra tussentijdse schoonmaak plaats vindt. Dit is aan te geven op onderstaand formulier.

Wij kunnen ons voorstellen dat je een vermoeiende reisdag achter de rug hebt. Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat er ontbijt (bestaande uit vers brood, melk, kaas, honing, jam, olijven, boter, tomaat&komkommer en thee/koffie) aanwezig is bij aankomst. De prijs voor het ontbijt bedraagt € 30,- (basisboodschappen voor 6 personen) Graag aangeven op het formulier.

Het zwembad is beschikbaar in de maanden juni, juli augustus en september. Het zwembad wordt gedurende het verblijf schoongehouden door onze beheerder Zafer.


Informatie aanvraag

Vul onderstaand formulier in en je krijgt direct bericht over de beschikbaarheid en de totale kosten voor uw verblijf in Villaolivio.

KLIK HIER VOOR BESCHIKBAARHEIDS KALENDER

Aantal Personen*

Aankomst

Vertrek

Naam*

E-mail*

Extra schoonmaak
a €50,-

Basisboodschappen bij aankomst a €30,-

Opmerkingenvilla olivio in datca

                               Sitemap    Mansion    Facebook    Weerbericht    Links    Klanten over Villaolivio    Foto's van bezoekers