Datca Turkey Holidays
Home   De Villa   Restauratie   Omgeving   Locatie   Video   Beschikbaarheid en prijzen   Nieuw project   Kelim    Gallery   Niewsbrief   Wie zijn wij    Blog   


Auto huren in Turkije | Aanvraag formulier

Auto huren in Turkije

Bij een verblijf op Datca is een auto eigenlijk noodzakelijk. Datca is prima per bus of veerboot te bereiken, maar om het schiereiland echt te ontdekken is een auto nodig. Met de auto zijn de prachtige baaien, het oude Datca, Knidos en andere bezienswaardigheden goed bereikbaar. Bovendien is de weg van Marmaris naar Datca prachtig. Aan beide kanten kan je de zee zien liggen.

Tekst gaat door onder de foto

Datca Turkey auto huren

De schitterende weg van Marmaris naar Datca

Al geruime tijd doen wij zaken met een gerenommeerd autoverhuur bedrijf in Turkije. Buiten een scherpe prijs bieden zij een uitstekende service. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. Indien gewenst wordt u op het vliegveld opgewacht en kunt u vandaar de auto meenemen, u kunt hem ook weer afleveren op het vliegveld. Gasten van villaolivio krijgen maar liefst 15% extra korting bij het huren van een auto. Voor vragen of offertes vul het formulier in of stuur ons een email info@villaolivio.com.

Datca Turkey auto huren 2
                               Sitemap    Mansion    Facebook    Weerbericht    Links    Klanten over Villaolivio    Foto's van bezoekers